Billiga företagslån

Billiga företagslån skaffar man om man har bokföringen i ordning för det är på den man lånar som företag. Ansök om företagslån idag.

Korrekt värdering av företaget

Man kopplar upp sitt bokföringssystem till deras matematiska modeller och då kan de korrekt värdera ert företag. Det här går snabbt och digitalt. Den värdering du sedan fått dig tillgodo kan du använda mot en eller flera lånegivare så att du får ut ett vettigt låneerbjudande. På detta sätt får du i ditt företag ett billigare lån.

För att kunna få det bästa låneerbjudandet behöver man kunna jämföra lån. Det kan man på foretagslanen.se och där kan man faktiskt få företagslån utan UC.

Billiga företagslån

Billigare företagslån

Var kan jag hitta ett företagslån?

För att ansöka om ett lån till ditt företag kan du vända sig till flera olika långivare. Dessa brukar delas in i fyra kategorier:

  • Banker: De största svenska bankerna – Swedbank, SEB, Handelsbanken och Nordea, IKANO, ICA Banken – erbjuder alla företagslån.
  • Finansbolag: Företag som Lendo, approva, Kompar, CrediNord, OPR-Finance har även de lån för företag.
  • Staten: I Sverige kan du låna pengar till företaget via Almi som ägs av svenska staten. Almi är ofta ett alternativ när du behöver låna mer pengar än banken är villig att låna ut. För att det statliga inte ska konkurrera med det privata (som banker och finansbolag) tillämpar Almi ofta en ränta som ligger över genomsnittlig bankränta.
  • Peer-to-peer: Ett peer-to-peer-lån, även kallat marknadslån, är ett sätt för företag att låna pengar av andra företag utan att bank, finansbolag eller staten är inblandade.

Billigare företagslån

Billigare företagslån får man om man jämför sina företagslån. Välj nedan av 3 olika alternativ

billigaste företagslån