Billigare lån

Det här syns tydligast om man tittar på SMS lånegivarna. SMS lånen är rätt ok att hantera om du själv avslutar lånet inom 3 månader. Men allt över 3 månader blir svindyrt. Är du inte helt säker på att avsluta lånet inom 3 månader så måste du undvika SMS lånegivarna helt.

Bolånen blir ännu billigare

Så här kan du hitta ett billigare lån

Billigare lån jämför alla långivare via låneförmedlare. Här kan du hitta billigare lån från 55 olika långivare.

När man letar efter långivare är det kostnaden man är ute efter att sänka. Jämför lån och samla ihop dem till ett ger oftast ett billigare lån än alla andra dyra tillsammans. Här kan du hitta billigare lån från 40 olika långivare. Fyll i formuläret nedan och ange önskat låneutrymme

Låna
kr
10 000 kr
100 000 kr
år
1 år
10 år
Namn
Mobilnr
Epost

billigare lån Hypoteket annons

Bostadslån vs övriga lån

Med bostadslån som du skall leva med under lång tid där måste du verkligen ha ner räntan lågt. Övriga lån där är det viktigast att du betalar av den så fort du kan. Övriga typer av lån blir nästan alltid billiga OM du betalar av lånet på mindre än 6 månader.

billigare lån

Varför finns låneförmedlare?

I Sverige går det inte att på egen hand jämföra räntan själv – att göra flera kreditupplysningar på kort tid påverkar din kreditvärdighet negativt. Därför behövs låneförmedlare för att ge dig en lägre ränta.

Billigare lån för företag

Med tjänsten Capcito blir det billigare

Ett billigare billån

Här är listan på billigare billån